Redovisningsbyrån Garvaren i Norrköping

Redovisningsbyrån Garvaren är en personlig redovisningsbyrå i Norrköping, där vi lägger stort fokus på ditt företag. Tillsammans lägger vi upp rutiner för redovisningen, så att det passar dina behov så bra som möjligt.

Fördelen med den lilla byrån är att vi har låga overheadkostnader. Det ingår därför i vår affärsidé att det ska komma kunderna till del genom en låg timkostnad. I dagsläget är vår bedömning att vi ligger 10-15% under branschsnitt vad gäller timkostnaden. I motsats till vissa redovisningsbyråer debiterar vi heller inte för påbörjad timma, utan vi värderar faktiskt nedlagd tid.

Efter husförsäljning och flytt till Norrköping och Garvaregatan har jag valt att låta byrån byta namn, och jag driver den vidare i lite mindre skala. Efter fusion av mina tidigare bolag, finns det dock utrymme att ta mig an några nya uppdrag. så tveka inte att höra av dig redan idag!

Palle-Garvarens-ägare

Jag som äger och driver Redovisningsbyrån Garvaren heter Paul Looyenga. Jag startade min egen verksamhet 1990, då som Åby Redovisningsbyrå. Vi har därmed drygt 30 års erfarenhet i branschen och har under åren arbetat med mellan 35-50 kunder samtidigt. Vi har arbetat med bolag i varierande storlek, allt från den enskilda firman till aktiebolag som ingår i börsnoterade koncerner. 

Elisabeth

Redovisningsbyrån Garvaren har idag ytterligare en anställd. Elisabeth Bergvall har arbetat i byrån under tolv år och har en bred och gedigen kunskap inom redovisningsområdet. Elisabeth besitter också stor social kompetens och är väldigt uppskattad av våra kunder.